JUUL is ontstaan uit de Roos kantoorvakhandel & vulpenspeciaalzaak. Het kleur- en tekenassortiment groeide daar dusdanig uit haar jasje dat we naar een geschikte ruimte om het assortiment breder te kunnen presenteren. Kleurrijk, vrolijk en ruimtelijk moest de nieuwe winkel worden…….de vraag van een creatief en jong publiek was immers voldoende aanwezig in en om Heemstede.

 Vanaf 1 januari 2008 tijd was om de deuren van de kapsalon op Julianalaan 3 te sluiten en de sleutels over te dragen aan JUUL.

In een maand tijd werd er hard gewerkt door vrienden, leveranciers en behulpzame familieleden die de kapsalon omtoverden tot een kleurrijke winkel. JUUL had immers de planning om op 1 februari 2008 al haar deuren te openen voor de klanten. Een goede voorbereiding bleek het halve werk. De vloer werd gedaan, muren geschilderd en heel wat stellingen met potjes verf, verf en nog eens verf werden naar binnen gesjouwd. 1 februari 2008 werd dan ook de eerste dag voor Juul om haar deur te openen. Vanaf het begin wisten de klanten deze nieuwe winkel goed te vinden.
Door de goed bereikbare Julianalaan en de bekende overbuurman 't Blomke er al snel een trouw klantenbestand opgebouwd. Niet alleen klanten voor de creatieve tak, ook de start voor het schoolseizoen 2008-2009 was een goed moment waarop veel scholieren kennismaakten met JUUL. De grootste collectie schoolagenda’s en de kleurrijke presentatie van complete schoollijnen maken de winkel tot een ware schoolcampus in de relatief rustige zomermaanden…. Na 10 maanden stonden Sinterklaas en Kerst natuurlijk voor de deur en ook in die periode was de mix in het assortiment van JUUL goed voor heel wat cadeaus.

JUUL bestond op 1 februari 2018 dus alweer 10 jaar. Spannende tijden en veel werk resulteerden in een winkel die nog steeds de titel “LEUK” mag dragen al zeggen we het dan zelf….

Onze service

Past die schildersezel niet in uw auto of heeft u een enorme stapel papier bij ons in bestelling staan? Geen probleem want wij bezorgen uw bestelling desgewenst graag thuis, in en rondom Heemstede.

Daarnaast is het natuurlijk reuze belangrijk dat een kadootje ook echt iets feestelijks heeft….. Neem de tijd en maak uw keuze voor juf, meester, vriendje of vriendinnetje en wij zullen je blijven verrassen met de nieuwste gadgets en de mooiste manier van inpakken!

Of het nou gaat om Foamclay of de nieuwste Stabilo; FEEST zal het worden!

JUUL is graag meer dan een kleurpotlood of schilderspalet. Wij luisteren graag naar u als kunstschilder of als kind. En als onze klanten het leuk vinden om een kunstwerk in onze etalage te showen dan vinden wij dat in overleg natuurlijk ook erg leuk.

Op het gebied van leren en schrijven is er meer dan een rekenmachine of een vulpen. Niet het product is belangrijk maar het advies, niet de prijs maar de kwaliteit. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in ons vaandel. Natuurlijk wil uw kind die Stabilo omdat de hele klas die heeft. Of toch iets anders?

Wij nemen graag de tijd voor u en uw kind, we komen er samen vast wel uit!