Producten
Alle artikelen zijn zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven desondanks zijn de genoemde bedragen en omschrijvingen onder voorbehoud van fouten of wijzigingen (door de fabrikanten).

Prijzen & betaling
Alle genoemde bedragen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief orderkosten. De orderkosten à € 7.50 (en € 15.00 voor België) bestaan uit administratieve kosten en het verpakken en verzenden van uw bestelling en worden apart vermeld op uw factuur. Bij het plaatsen van een bestelling zijn de orderkosten gebaseerd op verzending binnen Nederland. Het minimale orderbedrag is vastgesteld op € 7,95 aan artikelen. Bedrijven kunnen op aanvraag een faktuur vooruit ontvangen per fax of digitaal per e-mail. Bestellingen > dan 50,- worden gratis verstuurd binnen Nederland!

Levering
Na het invullen van uw bestelling ontvangt u een opdrachtbevestiging per e-mail en na ontvangst van uw betaling via iDeal of uw bankoverschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk uw goederen en de bijbehorende faktuur. Gaarne ook altijd uw telefoonnummer vermelden; dan houden wij u indien nodig op de hoogte van uw bestelling. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn dusdanig is dat redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. Uw bestelling wordt veilig en zorgvuldig verpakt. Wij versturen dagelijks met UPS Parcel services en Post NL. Retour zenden van artikelen is alleen mogelijk in overleg. Uiteraard krijgt u volledige garantie en wordt uw bestelling geleverd met een factuur waarop de B.T.W. vermeld staat!

International
For orders outside the Netherlands please contact us by e-mail: leuk@juul3.nl

KvK-nummer 34203967 - BTW-nummer NL813014244B01
IBAN Nr NL58INGB0669793094 - BIC Code INGBNL2A