Juul 3 - Nieuws

Dopper

In juni 2011 is JUUL in zee gegaan met De Dopper.

Een leverancier van hippe drinkflessen met een bijzonder goede formule… Per dag worden er in Nederland zo’n 500.000 stuks plastic drinkflesjes weggegooid en dat levert natuurlijk een gigantische afvalberg op. De Dopper is fabrikant van een duurzame drinkfles met veel pluspunt. Zo kunt u drinken uit het tuutje, kunt u de hals eraf schroeven en heeft u een beker, en mede hierdoor is de drinkfles eenvoudig te openen en ook prima te reinigen.

De Dopper wordt in Nederland klimaat neutraal geproduceerd en is levenslang te gebruiken als drinkwaterfles. Deze hippe fles is zelfs overal in de wereld te vullen dankzij een app voor je telefoon. Hiermee kan je op iedere plaats in de wereld een lokatie opzoeken waar je De Dopper (vaak gratis) kan vullen. Uiteraard staat ook JUUL op de Julianalaan in Heemstede op de kaart van De Dopper. JUUL beschikt immers over een fraaie, compacte pantry in de winkel waar over het algemeen alleen kunstschilders kwasten worden gereinigd of koffie wordt gezet. Nu de schoolperiode weer voor de deur staat is De Dopper natuurlijk ook een perfect artikel voor alle scholieren die weer naar JUUL komen voor een nieuwe schoolagenda, tas en rekenmachine.

Bent u hiermee nog niet overtuigd dat dit een betere oplossing is dan een wegwerp flesje dan heeft u altijd nog het argument dat u met De Dopper projekten van Simavi steunt. Projekten waarbij in Azie en Afrika watervoorzieningen worden aangelegd. Het afgelopen jaar alleen al is er ruim € 7.000,- overgemaakt naar Simavi. Voor JUUL in ieder geval een reden om de hippe designfles in het assortiment op te nemen.